Ajuntament de Pont de Molins

Captcha image
  • Pont de Molins
  • Pont de Molins
  • Pont de Molins
  • Pont de Molins
  • Pont de Molins

Farinera de Sant Lluís

Sou a: Inici>Turisme>Arquitectura civil>Farinera de Sant Lluís
Farinera de Sant Lluís

La Farinera de Sant Lluís és un edifici industrial modernista protegit com a bé cultural d'interès local.

És un conjunt de dos edificis un dels quals destaca per la seva alçada i era l'antiga farinera. Aquest edifici és tot de maó i de planta rectangular, amb planta baixa i tres pisos, i amb les obertures d'arc rebaixat ordenades tan vertical com horitzontalment. Unes pilastres separen verticalment les diferents obertures. Les finestres dels dos pisos superiors tenen una decoració ceràmica a sobre de forma romboïdal. La façana principal segueix la mateixa estructura que les laterals, però la testera és esglaonada.

L'altre edifici és de planta baixa i pis amb el paredat de pedra irregular. Les finestres són d'arc rebaixat i rectangulars. Algunes estan emmarcades per carreus i altres per maó. La coberta d'aquest edifici és a dues vessants.


Més informació

Ctra. NII, Km 761

Telèfon: 972 52 94 64

http://www.pontdemolins.cat

ajuntament@pontdemolins.cat

Situació

Visitable Senyalitzat

Com arribar-hi
Galeria d'imatges Farinera de Sant Lluís Farinera de Sant Lluís Farinera de Sant Lluís Farinera de Sant Lluís Farinera de Sant Lluís Farinera de Sant Lluís
 
 
 

Copyright 2010 Pont de Molins

Pl. Dr. Jordi Cuffí Casellas, 1 · 17706 Pont de Molins · Tel. 972529264 ·

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: municipi_mail [file] => /usr/home/ajuntaments.salines-bassegoda.org/web/plantilla.php [line] => 86 )