Ajuntament de Pont de Molins

Captcha image
  • Pont de Molins
  • Pont de Molins
  • Pont de Molins
  • Pont de Molins
  • Pont de Molins

Esglèsia de Sant Sebastià

Sou a: Inici>Turisme>Arquitectura religiosa>Esglèsia de Sant Sebastià
Esglèsia de Sant Sebastià

És un edifici religiós de planta rectangular, situat al centre del poble de Molins. Consta d'una sola nau amb capelles laterals i absis semicircular. La coberta és a dues vessants. A la llinda de la porta principal, que s'hi arriba a través d'una escalinata, hi ha gravada la data 1789. Al centre de la façana principal hi ha un rosetó. El campanar és una torre de planta quadrada amb arcs apuntats i fets amb rajols, que s'alça al lateral esquerra de la nau.

Fou acabada de bastir l'any 1789, data que figura a la llinda de la porta. La rectoria que s'afegeix a ponent va ser construïda el 1784. Anteriorment a l'erecció d'aquesta església, la població depenia de la parròquia de Sant Julià de Llers, de la qual era sufragània la capella de Santa Maria del Castell de Molins.

Més informació

Plaça de l'Esglèsia.-Carretera de Pont de Molins a Boadella

Telèfon: 972 52 92 64

http://www.pontdemolins.cat

ajuntament@pontdemolins.cat

Situació

Visitable No senyalitzat

Com arribar-hi
Galeria d'imatges Esglèsia de Sant Sebastià Esglèsia de Sant Sebastià Esglèsia de Sant Sebastià Esglèsia de Sant Sebastià
 
 
 

Copyright 2010 Pont de Molins

Pl. Dr. Jordi Cuffí Casellas, 1 · 17706 Pont de Molins · Tel. 972529264 ·

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: municipi_mail [file] => /usr/home/ajuntaments.salines-bassegoda.org/web/plantilla.php [line] => 86 )